Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Ένταση έξω από την Ευελπίδων όπου έφτασε για να απολογηθεί ο 39χρονος δολοφόνος



Ένταση επικράτησε το μεσημέρι  στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όταν έφτασε ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη το βράδυ της Δευτέρας έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να απολογηθεί ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας.

 Κατά τη μεταφορά του στο κτίριο 9 της Ευελπίδων, συγκεντρωμένοι για άλλη υπόθεση επιχείρησαν – με άγριες διαθέσεις – να μπουν στον χώρο, ωστόσο οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν.
 

Παράλληλα, μέλη γυναικείων οργανώσεων, τα οποία βρίσκονται έξω από τα δικαστήρια, φώναξαν συνθήματα κατά του κατηγορούμενου, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Καμία άλλη δολοφονημένη».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η υπεράσπιση του κατηγορούμενου προσέρχεται στην δικαστική λειτουργό με υπόμνημα στο οποίο φαίνεται να επικαλείται χρόνια ψυχικά νοσήματα με νοσηλείες στο παρελθόν.

Η υπεράσπιση φέρεται διατεθειμένη να αιτηθεί από την ανακρίτρια την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον 39χρονο.

Ο κατηγορούμενος για τις θανάσιμες μαχαιριές σε βάρος της πρώην συντρόφου του, καλείται να απολογηθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.