Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Ελεύθερα με εντολή εισαγγελέα τα ανήλικα κορίτσια που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης στη Θεσσαλονίκη



Τα ανήλικα κορίτσια που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης στη Θεσσαλονίκη αφέθηκαν ελεύθερα μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα. Παράλληλα, αφέθηκαν ελεύθεροι και οι εφτά γονείς που συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Όπως αναφέρεται στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega, η ανήλικη είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν αντέχει να βλέπει το βίντεο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε βάρος των κοριτσιών έχει σχηματιστεί δικογραφία, κατά περίπτωση, για σωματική βλάβη, συνέργεια και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Από πλευράς του, ο πατέρας της 15χρονης ανέφερε: «Μπράβο στην ελληνική αστυνομία που στάθηκε τόσο δίπλα μας, που κινήθηκε τόσο γρήγορα και τα συνέλαβε τα “παιδιά”, σε εισαγωγικά παιδιά, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

«Το παιδί μου υπερασπίστηκε τη φίλη της και αυτοί τη χτυπήσανε. Τη βγάλανε μέσα από ένα ίντερνετ καφέ, την πήρανε δίπλα σε ένα δρομάκι, άρχισαν να τη φτύνουν και μια σήκωσε το χέρι της, της έδωσε μια γροθιά στο μάτι και έπεσε κάτω..», κατέληξε ο πατέρας, μιλώντας για τον ξυλοδαρμό της κόρης του.