Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

13 °C

Σήμερα, 21. Μαρτίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ- Πρόεδρος του ΣτΕ: Οι διαρροές για το νόμο Κατρούγκαλου με οδηγούν σε παραίτησηΕξαπέλυσε επίθεση εναντίον όσων με τις διαρροές ειδικά για το νόμο Κατρούγκαλου δεν τον άφηναν όπως είπε να επιτελέσει τα καθήκοντά του.

Δήλωση βόμβα από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νικόλαο Σακελλαρίου, όπου ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το αξίωμά του.

Ο κ. Νικόλαος Σακελλαρίου εξεπέλυσε επίθεση εναντίον όσων με την πρακτική των διαρροών όπως είπε δεν του επέτρεπαν να επιτελέσει τα καθήκοντά του. Μίλησε για απαράδεκτη παραβίαση των δικαστικών απορρήτων που έχει επιφέρει πλήγμα στο κύρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και είπε ακόμα ότι φοβάται πλήρη εξαθλίωση των συνταξιούχων.

«Φοβούμαστε πλήρη εξαθλίωση όλων των συνταξιούχων» είπε.

Χαρακτήρισε αδιανόητες τις διαρροές πρόσφατης απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου για τον ασφαλιστικό νόμου Κατρούγκαλο, τις οποίες, όπως είπε, δεν μπορεί να ελέγξει.

Ο κ. Σακελλαρίου εμφανώς συγκινημένος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από την θέση του, μετά από 42 χρόνια στο δικαστικό σώμα.