Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Είχε... εξελίξει την καλλιέργεια κάνναβης ένας 43χρονος στο Ηράκλειο


Προχωρημένος αποδείχθηκε ένας 43χρονος στην καλλιέργεια κάνναβης. Όπως προέκυψε από έρευνες,  ο άνδρας καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης ένας 43χρονος, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού.
 
Ο 43 χρόνος συνελήφθη, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσαράς, μετά από έρευνα στο σπίτι του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ήταν εγκατεστημένος εξοπλισμός καλλιέργειας φυτών κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας, όπου και καλλιεργούντο δενδρύλλια κάνναβης.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας (λαμπτήρες και χρονοδιακόπτης),δέκα δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης, και μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε , μικροποσότητα κάνναβης.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο συλληφθείς,οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.