Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Δολοφονία στη Σαλαμίνα: «Ο σύντροφός της, την ξυλοκόπησε και της έσπασε το πόδι» λέει γείτονας της 43χρονης



Η 43χρονη που έπεσε νεκρή σήμερα το πρωί από πυροβολισμούς στη Σαλαμίνα φέρεται πως βίωνε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν μάρτυρες ο ξυλοδαρμός της το βράδυ της Παρασκευής ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για να καταφύγει στην αστυνομία, καταγγέλλοντας τον σύντροφό της για κακοποίηση επί 7 χρόνια.

Ο 71χρονος από τα δυνατά χτυπήματα που κατάφερε στην κατά 28 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, της έσπασε το πόδι, όπως λένε γείτονές τους, με αποτέλεσμα η γυναίκα να κυκλοφορεί με πι. Το Σάββατο (02.12.23) η 43χρονη έκανε τη μήνυση στις αστυνομικές αρχές, έφυγε από το σπίτι όπου διέμενε με τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας της και πήγε στο πατρικό της σπίτι.

«Την Παρασκευή το βράδυ είχε γίνει ένας τσακωμός. Φασαρία πολλή, ξύλο από ό,τι κατάλαβα. Φώναζε η κοπέλα, της πήρε το κινητό, της πήρε και το αμάξι και έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε εκεί, έπεσε κι άλλο ξύλο. Άκουσα την κοπέλα να φωνάζει “βοήθεια ρε παιδιά, βοηθήστε με“. Δεν βγήκε κανείς έξω να βοηθήσει την κοπέλα. Από ό,τι ακούω αυτό γινόταν για πολλά χρόνια» λέει ένας γείτονας της 43χρονης που έχασε την ζωή της από πυροβολισμούς σήμερα στις 6.30 το πρωί.

Όπως περιγράφει σοκάροντας ο γείτονας της 43χρονης, «από το Σάββατο, η κοπέλα κυκλοφορούσε με ένα πι. Είχε φάει κλωτσιά και της είχε σπάσει το πόδι από ό,τι άκουσα. Την είδα έξω και κυνηγούσε αυτόν να της δώσει το κινητό της. Ίσως ήθελε να ειδοποιήσει τους δικούς της για να την γλιτώσουν. Αυτός δεν της το έδωσε, πήρε το αμάξι και έφυγε. Ακούγονταν φασαρίες. Πρέπει να την ζήλευε γιατί είχαν μεγάλη διαφορά», καταλήγει ο γείτονας της γυναίκας που σκοτώθηκε με δύο σφαίρες μέσα στο πατρικό της.