Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Δεν πέθανε από ασφυξία ο 31χρονος αλλά...



Από κάκωση στην αυχενική χώρα προήλθε ο θάνατος του 31χρονου Απόλλωνα Ψαρουδάκη την Παρασκευή στη Βασιλίτσα Γρεβενών, όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα ενώ έκανε snowboard με την παρέα του στο -κλειστό- χιονοδρομικό κέντρο.

Αυτό ανέφερε σήμερα, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 31χρονος είχε και στοιχεία κρυοπληξίας, καθώς έμεινε αρκετή ώρα θαμμένος κάτω από το χιόνι.

Δείτε το βίντεο του kozanimedia

Γιος γνωστού αγγειοχειρουργού από την Αθήνα ήταν ο 31χρονος που καταπλακώθηκε  από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο γιος του, ηλικίας 31 ετών, άφησε την τελευταία πνοή του στα Γρεβενά, όπου είχε πάει -από το Λουξεμβούργο που έμενε τα τελευταία χρόνια- για να περάσει τις γιορτινές ημέρες.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (29.12.2017), οι γονείς του έφτασαν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του είναι σε κατάσταση σοκ.

 

Μαζί με την παρέα του πήγε το πρωί για snowboard στο -κλειστό ακόμα- χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Το χιονοδρομικό θα άνοιγε το Σάββατο, αλλά η αγάπη της παρέας για το συγκεκριμένο άθλημα, την έκανε να ανέβει μόνη της στο χιονοδρομικό. Ήταν όμως η κακιά στιγμή… Μια χιονοστιβάδα βρήκε την άτυχη παρέα και τελικά στοίχισε τη ζωή του 31χρονου άνδρα.