Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων σε πάρκο στο Κερατσίνι – Έσπασαν τη μύτη 18χρονου



Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, με την Αστυνομία να περνάει χειροπέδες σε 7 άτομα -5 ανήλικοι και 2 ενήλικοι- μετά από ξύλο στο πάρκο «Πρεσσώφ» του Κερατσινίου. Το περιστατικό συνέβη περί τις 9:00 το πρωί της Δευτέρας, όταν τρεις ανήλικοι αρχικά λογομάχησαν με δύο 18χρονους και στη συνέχεια πλακώθηκαν στο ξύλο.

Αποτέλεσμα ήταν ο ένας 18χρονος να τραυματιστεί ελαφρά και ο δεύτερος να πάθει κάταγμα στη μύτη, με την ομάδα των… αντιπάλων να βρίσκει ευκαιρία για να του αρπάξει και μία χρυσή αλυσίδα. Τα δύο θύματα πήγαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Δύο ώρες αργότερα, ο πατέρας και ο αδερφός του ενός 18χρονου πήγαν στο σχολείο που φοιτά η παρέα των τριών άλλων ανηλίκων και τους επιτέθηκαν. Ακολούθησε νέα καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου, με αποτέλεσμα να συλληφθούν όλοι.    

Στον 18χρονο που του έσπασαν τη μύτη δόθηκε παραγγελία ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ ακόμη του αποδόθηκε η αφαιρεθείσα χρυσή αλυσίδα, η οποία ανευρέθηκε στον τόπο της αρχικής συμπλοκής, στο πάρκο Κερατσινίου. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.