Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

έλευση



“Αστακός” η Αθήνα για την επέτειο Γρηγορόπουλου και την επίσκεψη Ερντογάν

Περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί θα επιστρατευθούν για την τήρηση της τάξης το επόμενο τριήμερο, καθώς την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου είναι η ένατη επέτειος από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και το αμέσως επόμενο διήμερο θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στη χώρα μας.



Σύσταση επιτροπής ελέγχου για τα έσοδα από την έλευση της Αγίας Ζώνης

H έλευση της πάνσεπτης και θαυματουργού Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 αποτελεί πράγματι μία ξεχωριστή και μεγάλη ευλογία, αλλά και ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ιστορικό γεγονός τόσο για την τοπική μας Εκκλησία, όσο και για την ευρύτερη περιοχή των Αθη


Eρχεται και στη Ελλάδα η κρίση γάλακτος

Μια νέα κρίση έρχεται με «βήμα ταχύ» στην Ευρώπη, η «κρίση του γάλακτος», καθώς οι τιμές του αναμένεται μέχρι τα Χριστούγεννα να εκτιναχθούν στα ύψη λόγω του ότι υπάρχουν ελλείψεις γαλακτοκομικών προϊόντων στη Γηραιά Ήπειρο.



Έλευση Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμου β΄ & Υποδοχή Ι. Εικόνος «Παναγίας Παραμυθίας»



168 πρόσφυγες και μετανάστες στη Λέσβο και 74 στη Χίο το τελευταίο τριήμερο

Συνολικά 168 μετανάστες και πρόσφυγες πέρασαν στη Λέσβο το τελευταίο τριήμερο, από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, το πρωί, μέχρι σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου, το πρωί.

Το ίδιο διάστημα οι ροές στη Σάμο ήταν μηδενικές, ενώ στη Χίο πέρασαν 74 άτομα. 



Στην Αθήνα την Παρασκευή ο Φρανσουά Ολάντ

Στην Αθήνα έρχεται  την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ για να παρευρεθεί στην Σύνοδο των Μεσογειακών Ευρωπαϊκών Χωρών, έπειτα από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα», ανακοίνωσε η γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα.