Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 -

Έλενα Παπαρίζου



Η Έλενα Παπαρίζου ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε βίντεο του πατέρα της από τη Eurovision του 2005

Η Έλενα Παπαρίζου συγκινήθηκε βλέποντας τον πατέρα της σε ένα βίντεο από τη νίκη της στον διαγωνισμό της Eurovision του 2005 με το τραγούδι «My Number One».



Σταμάτης Κραουνάκης για Έλενα Παπαρίζου: «Γέλασα μαζί της, αγνώριστη πια, αλλά μπάστα γερή»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης θέλησε να γράψει λίγα λόγια για τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision που μεταδόθηκε χθες βράδυ 9 Μαΐου.

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η Έλενα Παπαρίζου ήταν αγνώριστη και δεν προβλέπει πολλά για τον τελικό σχετικά με την ελληνική συμμετοχή και τη Μαρίνα Σάττι.



Έγκυος η Έλενα Παπαρίζου - Η αποκάλυψη της

Μετά την Αθηνά Οικονομάκου και πολλές άλλες εκπροσώπους της σόουμπιζ που περιμένουν παιδάκι, έρχεται η είδηση ότι έγκυος είναι και η Έλενα Παπαρίζου. 

Ο φήμες φούντωσαν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών περιοδειών της Έλενας Παπαρίζου με τη Δέσποινα Βανδή και εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις της στο The Voice. 



Τόνυ Μαυρίδης: "Αλκοολική η Ελενα Παπαρίζου!"

Όταν γνωρίσαμε την τραγουδίστρια από την πρώτη συμμετοχή της στη Eurovision, μαζί της συστήθηκε στο ελληνικό κοινό και ο μάνατζέρ της και σύντροφός της Τόνι Μαυρίδης. 

Μετά από τόσα χρόνια, μιλώντας στο «You Weekly», να αναφερθεί στη σχέση του με την Ελενα Παπαρίζου και σε κάποιες δύσκολες στιγμές που πέρασαν. 



Τροχαίο ατύχημα είχε η Έλενα Παπαρίζου

Ένα τροχαίο είχε πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Παπαρίζου.  Η δημοφιλής τραγουδίστρια που αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Σουηδία προετοιμάζοντας ένα τηλεοπτικό show το οποίο και θα παρουσιάζει, λίγο πριν από την εμφάνισή της στην συναυλία Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ, τράκαρε με το αυτοκίνητό της πηγαίνοντας στις πρόβες του event.



Παπαρίζου: Κάνει πρόβες για νέο θεατρικό

Τον Οκτώβριο ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Πάνθεον το musical «Nine» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Μάλιστα, αυτή θα είναι η παράσταση στην οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στο θεατρικό σανίδι η  Έλενα Παπαρίζου.