Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ειρηνοδικείο



Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος Βούλγαρος πυγμάχος γρονθοκόπησε υπάλληλο Ειρηνοδικείου

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (2/1) στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας μεθυσμένος 30χρονος Βούλγαρος πυγμάχος επιτέθηκε με μπουνιές σε έναν υπάλληλο του Ειρηνοδικείου.



Λαμία: Το Ειρηνοδικείο έφερε χαμόγελα ανακούφισης

Πρόκειται για πυροσβεστικό υπάλληλο από την Δυτική Φθιώτιδα, οικογενειάρχη , με μηνιαίες αποδοχές περίπου 1.450 ευρώ , ο οποίος χρωστούσε διακόσιες και πλέον χιλιάδες ευρώ και με την δικαστική απόφαση καλείται να πληρώσει σχεδόν το 1/4 της οφειλής του σε βιώσιμες μηνιαίες δόσεις στις Τράπεζες , διασώζοντας παράλληλα την κύρια κατοικία του.



Απόφαση - σταθμός του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης: Επιστρέφει δώρο Χριστουγέννων σε δημοτικούς υπαλλήλους

Αντισυνταγματική έκρινε την απόλυτη κατάργηση των δώρων και του επιδόματος αδείας το ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης έπειτα από την προσφυγή σε αυτό, έξι υπαλλήλων του δήμου Θεσσαλονίκης.



Τα μηνύματα στην κλούβα των ΜΑΤ έξω από το Ειρηνοδικείο

Με συνθήματα γέμισαν οι διαδηλωτές την κλούβα των ΜΑΤ που είχε αποκλείσει την είσοδο στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως, και εμπόδιζε την είσοδό τους στο κτίριο.

Μάλιστα, ορισμένοι χάραξαν πάνω στην κλούβα το μήνυμα «Γενίτσαροι προδότες», ενώ άλλα χαρτιά γεμάτα συνθήματα κολλήθηκαν πάνω στο όχημα.



Προκλητικός ο Τόσκας: Δικαιολόγησε τους αστυνομικούς και τη χρήση χημικών μέσα σε κλειστό χώρο στο Ειρηνοδικείο!

«Η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί ότι δεν θα υπάρξει πλειστηριασμός για πρώτη κατοικία αξίας κάτω από 300.000 ευρώ», τόνισε απόψε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στην εκπομπή «FOCUS» της ΕΡΤ 1, ενώ υπογράμμισε ότι «τα σπίτια που μπήκαν στους πλειστηριασμούς της Τετάρτης ήταν μεγάλης αξίας».
   



Πρωτοφανείς αγριότητες με ξύλο, χημικά και τραυματίες (Βίντεο ντοκουμέντο)

Πρωτόγνωρες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να μπουν μέσα στην δικαστική αίθουσα για να ματαιώσουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί.