Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

ειδικές δυνάμεις



Διακλαδική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων διεξήχθη σε Θράκη και ανατολικό Αιγαίο

Για πρώτη φορά διεξήχθη στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο εθνική διακλαδική άσκηση με την επωνυμία ΩΡΙΩΝ-18, με τη συμμετοχή τμημάτων όλων των ειδικών μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.



Η πρώτη γυναίκα στις ΗΠΑ που θα φορέσει τον πράσινο μπερέ

Σε ένα σπάνιο κατόρθωμα είναι κοντά μια γυναίκα στρατιώτης στις ΗΠΑ, η οποία πέρασε την αξιολόγηση των Ειδικών Δυνάμεων και έτσι έγινε η πρώτη υποψήφια για την απόκτηση του πράσινου μπερέ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN, το οποίο επικαλείται έναν εκπρόσωπο της Διοίκησης των Αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων.



Οι ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας έδωσαν βίντεο στον εισαγγελέα - «Ενοχοποιεί» τον ομογενή

Η αλβανική δικαιοσύνη έχει στα χέρια της το επίμαχο βίντεο από τις ενσωματωμένες κάμερες στις στολές των Ειδικών Δυνάμεων της Αλβανίας (RENEA).

Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρα, επικαλούμενα πηγές της δικαιοσύνης της χώρας, κάνουν λόγο για οπτικοακουστικό υλικό το οποίο «ενοχοποιεί» τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.



Δείτε την Ελληνίδα μάνα που υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις [ΒΙΝΤΕΟ]

Είναι ένα από τα επίλεκτα στελέχη των Δυνάμεων Πεζοναυτών και ταυτόχρονα μια στοργική και αφοσιωμένη μητέρα που μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της.

Η πεζοναύτης και αλεξιπτωτίστρια Δήμητρα Καραούζα δηλώνει υπερήφανη ότι πάνω απ’ όλα βάζει την πατρίδα και τα δύο παιδιά της που μεγαλώνει μόνη της.



Φονικές πλημμύρες:Σε διαρκή επικοινωνία Καμμένος - Τσίπρας

Σε διαρκή επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας των Ηνωμένων Εθνών, όπου συζητείται η συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση των φονικών πλημμυρών.



Ρωσία: Δείτε πως εκπαιδεύεται η ελίτ των ειδικών δυνάμεων

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την σκληρή προπόνηση των spetsnaz της Ρωσίας:

Oι Spetsnaz (спецназ) ειναι οι ελίτ Ειδικές Δυνάμεις της Ρωσίας