Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Έφηβος



Κολοράντο: Έφηβος δολοφόνησε και διαμέλισε άστεγο – Έκρυψε το κεφάλι στη ντουλάπα του

Φως στον άγριο φόνο ενός αστέγου από έναν έφηβο στο Κολοράντο ρίχνει ένα νέο ντοκιμαντέρ.



Ρώσος έφηβος καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών για δολιοφθορά σε σιδηροδρομική γραμμή

Ρώσος έφηβος καταδικάστηκε σήμερα σε κάθειρξη οκτώ ετών αφού κρίθηκε ένοχος για δολιοφθορά σε σιδηροδρομική γραμμή κοντά στην Αγία Πετρούπολη. Ο Βιατσεσλάβ Ζάιτσεβ, 19 ετών, παραδέχθηκε την ενοχή του, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του δικαστηρίου της πόλης, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο.



Η έγκυος μαζορέτα, ο έφηβος αθλητής και ένας φόνος συντάραξε την τοπική κοινωνία

Μια τραγική ιστορία συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την τοπική κοινωνία της Μισαουάκα, στην Ιντιάνα.

Ένας 16χρονος παίκτης του φούτμπολ κατηγορείται ότι σκότωσε μια 17χρονη μαζορέτα η οποία βρισκόταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.



Δεν μπορούσαν να ελέγξουν τον 14χρονο γιο τους και παρακάλεσαν το δικαστή να τον κλείσει φυλακή

Ένας παραβατικός 14χρονος από το Grimsby (Αγγλία) κατέληξε σε φυλακή ανηλίκων έπειτα από παράκληση που έκαναν οι γονείς του στον δικαστή καθώς, όπως ανέφεραν, δεν μπορούσαν να τον ελέγξουν.



Νεκρό το αγόρι που έγινε διάσημο από την αγκαλιά του σε αστυνομικούς

Το 2014, ένας έφηβος αφροαμερικανός αγκαλιάζει έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια βίαιων διαδηλώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένας φωτορεπόρτερ απαθανατίζει τη στιγμή και το αγόρι γίνεται διάσημο.



Έφηβος μαχαίρωσε και τραυμάτισε θανάσιμα 15χρονη

Μια 15χρονη Γερμανίδα τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν ένας Αφγανός, συνομήλικός της, τής επιτέθηκε με μαχαίρι σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής Κάντελ, στην Ρηνανία-Παλατινάτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας και της αστυνομίας αργά χθες βράδυ, οι δύο έφηβοι εθεάθησαν να διαπληκτίζονται και ακολούθησε η επίθεση του νεαρού με το μαχαίρι.