Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Δουρου



Η ανακοίνωση των υποψηφίων από τη Ρένα Δούρου - ήταν παρόν και ο Τσίπρας

“Ελάτε να ξεκινήσουμε τον αγώνα για τη νέα νίκη” είναι το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης της “Δύναμης ζωής” σήμερα στις 7 μ.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη Ρένα Δούρου να απευθύνει προσκλητήριο στους πολίτες της Αττικής να τη στηρίξουν προκειμένου “να κλείσουμε οριστικά την πόρτα στο παλιό”, όπως αναμένεται να πει.



"Ο Μητσοτάκης εξήγγειλε έργο που ήδη υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής" είπε η Δούρου

 

«Θα πρέπει κάποιος να ενημερώσει τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι το έργο Ελευσίνα- Υλίκη υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής», δήλωσε η Ρένα Δούρου, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις νέες υποδομές.



Δούρου για Μάτι: Πέρασα πολλές αξημέρωτες νύχτες

H  Ρένα Δούρου σε συνέντευξή της στον ρ/σ "94.3 FM", ενώ έθεσε και το κεντρικό διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών, τόσο για την αυτοδιοίκηση όσο και για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.



Απαράδεκτη ειρωνεία Πολάκη για τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια: Δούρου ακόμα να παραιτηθείς;

Χιούμορ την ώρα που υπάρχουν 25 νεκροί από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια επιχείρησε να κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε με ειρωνικό τρόπο την κριτική των ΜΜΕ εναντίον της περιφερειάρχη Αττικής με τη διαπίστωση ότι «μόνο τις μέρες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη»



Δούρου: Η δημοσιογραφία είναι πολύτιμη και έχουμε ευθύνη να την προστατέψουμε

«Η δημοσιογραφία είναι πολύτιμη και έχουμε ευθύνη να την προστατέψουμε», αναφέρει στο μήνυμά της η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Τερματισμό της Ατιμωρησίας για εγκλήματα κατά των δημοσιογράφων.



Προθεσμία πήραν Δούρου και Ψινάκης για το Μάτι

Προθεσμίες παίρνουν από το πρωί προσερχόμενοι ενώπιον του εισαγγελέα οι 21 εμπλεκόμενοι στη δικογραφία της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.