Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

διακοσμηση



Φένγκ Σούι - Οι 8 "κινήσεις τύχης" για το σπίτι σου

Στη ζωή μας συναντάμε καθημερινά πολλούς τύπους ανθρώπων. Άλλοι πιστεύουν στην ενέργεια, το γούρι ή και το «κακό μάτι».

Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που γελούν κάθε φορά που ανοίγεται τέτοιου είδους κουβέντα. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία τότε σίγουρα θα θέλεις να μάθεις για εκείνα τα πράγματα που φέρνουν τύχη στο σπίτι σου.



7 οικονομικές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι που ενοικιάζετε

Η διακόσμηση και οι μικρές ανακαινίσεις στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα έχουν τη δυσκολία τους. Ωστόσο, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Το γεγονός ότι ενοικιάζετε ένα σπίτι δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει «δικό» σας. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω 7 οικονομικές ιδέες για ανανέωση του σπιτιού σε ενοίκιο ώστε να δημιουργήσετε τον χώρο που αγαπάτε.



Αυτό σημαίνει... παρέμβαση: Αλλάζουν την διακόσμηση στο Μαξίμου - Τοποθέτησαν τον πίνακα «Υδρα Ι» του Τέτση!

Ένας νέος πίνακας κοσμεί πλέον το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς όπως ενημερώνει ο επίσημος λογαριασμός του πρωθυπουργού στο Instagram, χθες Δευτέρα, αντικαταστάθηκε το έργο «Ναυμαχία της Σαλαμίνας» του Κωνσταντίνου Βολανάκη. 



Πρωτότυποι τρόποι να διακοσμήσετε τη βασιλόπιτα

Εντυπωσιάστε στο γιορτινό τραπέζι με μια πραγματικά «διαφορετική» βασιλόπιτα και… μην ξεχάσετε να βάλετε το φλουρί!


Xειμωνιάτικες τάσεις διακόσμησης

Οι προβλέψεις της ΕΜΥ είναι σαφείς: μπήκαμε στον πιο κρύο Δεκέμβρη των τελευταίων ετών. Αυτό είναι μια πολύ καλή αφορμή για να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που έχετε διακοσμήσει το σπίτι σας και να δημιουργήσετε μια πιο ζεστή και cosy ατμόσφαιρα.



Κάνετε αξέχαστο το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Δεν χρειάζεται πολλή γνώση και εμπειρία για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Λίγη δημιουργικότητα, μερικές προμήθειες και αρκετή έμπνευση μέσα από αυτές τις ξεχωριστές ιδέες από χριστουγεννιάτικα τραπέζια, θα κάνουν το ρεβεγιόν σας σύγχρονο, ευχάριστο και πολύ φωτεινό!

1. Διακοσμήστε τις καρέκλες σας για τα Χριστούγεννα