Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ



Ν. Αναστασιάδης: Έτοιμος για κυβέρνηση ευρείας αποδοχής - Στ. Μαλάς: Νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία

Έτοιμος για κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, καθώς και για συνεργασία με όλους, δήλωσε ο υποψήφιος για επανεκλογή στην προεδρία της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, επαναλαμβάνοντας ότι αυτή θα είναι και η τελευταία πενταετία για την οποία διεκδικεί το αξίωμα.



Κεντροαριστερά: Ανω-κάτω για ντιμπέιτ και δεύτερο γύρο

Βουβά εξελίσσεται η προεκλογική εκστρατεία στην Κεντροαριστερά, καθώς με απόφαση του Νίκου Αλιβιζάτου, λόγω της φονικής κακοκαιρίας που στοίχισε τη ζωή σε ανθρώπους στη Δυτική Αττική, ακυρώθηκε η τηλεμαχία που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής.



Ξεκινά σήμερα ο δεύτερος γύρος των διαπραγματεύσεων για το Brexit

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Βρετανία ξεκινούν σήμερα τον δεύτερο γύρο των διαπραγματεύσεων για το Brexit με στόχο να καθορίσουν τους όρους του διαζυγίου τους.

 



Με «αέρα» νικητή ο Φρανσουά Φιγιόν στο δεύτερο γύρο για την ηγεσία της γαλλικής κεντροδεξιάς

Σημαντική νίκη πέτυχε, στις προκριματικές εκλογές για το πρόσωπο που θα ηγηθεί της γαλλικής Κεντροδεξιάς στη μάχη απέναντι στη Μαρίν Λεπέν, στις προεδρικές εκλογές της άνοιξης του 2017, ο Φρανσουά Φιγιόν.



Ανακοίνωσε ποιον θα στηρίξει ο Σαρκοζί στον δεύτερο γύρο

Αναγνώρισε την ήττα του ο Νικολά Σαρκοζί στις προκριματικές εκλογές της δεξιάς και του κέντρου στις οποίες υπερίσχυσε ο Φρανσουά Φιγιόν με δεύτερο τον Αλέν Ζιπέ.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας δήλωσε ότι στο δεύτερο γύρο θα ψηφίσει Φρανσουά Φιγιόν του οποίου οι ιδέες είναι πιο προσφιλείς.