Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

δέντρο



Αμφιλοχία: Ηλικιωμένος βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από δέντρο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου στην Ποδογορά Βάλτου του Δήμου Αμφιλοχίας.



Hellenic Train: Διακόπηκε λόγω πτώσης δέντρου η κυκλοφορία στο τμήμα ΣΚΑ – Αφίδνες

Το μεσημέρι της Τρίτης σημειώθηκε πτώση δέντρου στις σιδηροδρομικές γραμμές κοντά στη Δεκέλεια, λόγω των ισχυρών ανέμων, με αποτέλεσμα την μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες των αμαξοστοιχιών στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη.



H Τζένιφερ Λόπεζ στόλισε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Ένα extravagant έλατο στόλισε για τα Χριστούγεννα η Τζένιφερ Λόπεζ. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πανύψηλο με το χρυσό χρώμα να κυριαρχεί. Λαμπερές μπάλες, φωτάκια, λουλούδια αλλά και κουκουνάρια σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη διάλεξε για τον ξεχωριστό στολισμό η λατίνα τραγουδίστρια.



Σύρος: Γυναίκα βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν μια 59χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Βουλγαρία μόνιμη κάτοικος Σύρου αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της με τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cyclades24.gr, η 59χρονη είχε να δώσει σημεία ζωής εδώ και λίγες ημέρες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χτες το πρωί δήλωσε εξαφάνιση ο σύντροφος της.



Δέντρο ξεριζώθηκε κι έπεσε πάνω σε τάφους στο νεκροταφείο στα Χανιά

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες και εν προκειμένω, ο πολύ δυνατός αέρας των προηγούμενων ημερών, αναμφίβολα προκάλεσε ζημιές που κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει, αλλά αυτό που έγινε χτες στο νεκροταφείο του Αγίου Λουκά στα Χανιά ήταν πέρα από κάθε λογική.



Το πιο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο βρίσκεται στη Ζάκυνθο!

Ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο έφτιαξαν στην Ζάκυνθο επιστρατεύοντας όλη τους τη φαντασία. Και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε και με το παραπάνω!
Το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Αγαλά, διεκδικεί και όχι άδικα τον τίτλο του πιο όμορφου και του πιο ελκυστικού στη Ζάκυνθο, καθώς είναι πλεκτό.