Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

αβατο



Ο Θεσσαλονικιός που έσπασε το άβατο της ρυθμικής κολύμβησης

Ο Βασίλης Γκορτσιλάς είναι ένας αθλητής που σπάει τα στερεότυπα στη συγχρονισμένη κολύμβηση, και παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι αρκετά συνειδητοποιημένος, δυνατός και αποτελεσματικός. Αυτά τα χαρακτηριστικά αρκούν από μόνα τους για να τον κάνουν ώστε να ασχοληθεί με ένα αμιγώς γυναικοκρατούμενο άθλημα σε μια βαθιά συντηρητική χώρα, όπως η Ελλάδα!



Τι έπαθαν οι γυναίκες που παραβίασαν το άβατο του Αγίου Όρους

Η Μανιάτισσα Αλίκη Διπλαράκου ήταν μία από τις γυναίκες, που εσκεμμένα παραβίασε το άβατο του Αγίου Όρους.

Ήταν η πρώτη Ελληνίδα που εκλέχθηκε Μίς Ευρώπη το 1930. Τότε βέβαια τα Καλλιστεία ήταν ακόμη σεμνά και αυτή συμμετείχε σε αυτά κατά τύχη, καθώς η οικογένειά της ήταν αυστηρών ηθικών αρχών.



Π. Χρηστίδης: Να χαίρεται τα άβατα και τις απαγορεύσεις ο Ν. Τόσκας

«Να χαίρεται τα άβατα και τις απαγορεύσεις ο κ. Τόσκας», σχολίασε μέσω Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου το ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή την επίθεση με μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως ανέφερε ο κ. Χρηστίδης, οι βόμβες μολότοφ οι οποίες εκτοξεύθηκαν από ομάδα ατόμων ήταν πάνω από 10.



Με σφραγίδα του κράτους "άβατο" τα Εξάρχεια: Ο Τόσκας απαγόρευσε την σημερινή συγκέντρωση των αστυνομικών!

Πολιτική θύελλα προκαλεί η απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.

Επικαλούμενη λόγους δημόσιας ασφάλειας η απόφαση που έφερε την υπογραφή του Αττικάρχη ουσιαστικά έβαλε τέλος σε μια εκκρεμότητα που ταλάνιζε την τελευταία εβδομάδα τα υψηλά κλιμάκια της Κατεχάκη.



Τόσκας: «Η ΝΔ έχει κάνει σημαία το άβατο των Εξαρχείων »

Στο ζήτημα των Εξαρχείων, την υπόθεση με τα δέματα των Πυρήνων της Φωτιάς, την εγκληματικότητα και άλλα αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κανάλι της Βουλής.



Τόσκας:Να μην περιμένει κανείς θαύματα στην αντιμετώπιση του άβατου των Εξαρχείων

"Να μην περιμένει κανείς θαύματα στην αντιμετώπιση του άβατου των Εξαρχείων", ήταν η απάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, έπειτα από σχετική αναφορά βουλευτή του Ποταμιού.