Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

«Βόμβα» στον ΠΑΟ με Έλιοτ Ουίλιαμς



Μεταγραφική έκπληξη είχαμε από τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες , οι Πράσινοι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Έλιοτ Ουίλιαμς, πρώτος σκόρερ του NBDL και MVP των τελικών πέρυσι!

Ο 26χρονος Αμερικανός, που έχει ύψος 1,96μ. και παίζει στις θέσεις «2» και «3»,αγωνίζεται στη θυγατρική ομάδα των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, τους Σάντα Κρουζ Ουόριορς,όντας ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος NBDL. Μετρά 24.2 πόντους (35.8% στα τρίποντα, 76.5% στις βολές), 5.6 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ ανά 38.2 λεπτά συμμετοχής, ενώ πριν από μερικές μέρες φόρεσε για πέντε ματς τη φανέλα των Memphis Grizzlies.

Ο Γουίλιαμς είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της D-League τη φετινή σεζόν και το όνομά του έχει… ακουστεί για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο από το Τριφύλλι έγινε μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα και όλα δείχνουν, πως θα καταφέρουν!

Ο 27χρονος άσος είχε επιλεγεί στο νούμερο 22 του ντραφτ του 2010 από τους Μπλέιζερς!Στο Πόρτλαντ αγωνίστηκε από το 2010 έως και το 2013, ενώ τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στους Σίξερς, αλλά και στη θυγατρική τους ομάδα στο NBDL, τους Ντέλαγουερ 87ερς.

Αυτή πάντως δεν είναι η τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού, αφού συνεχίζεται το ψάξιμο για ακόμα έναν ψηλό, ενώ αναμένεται να έχουμε και αποχωρήσεις!!