Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

Τζέιμς: Είμαι παίκτης του προπονητή



Ικανοποιημένος από την κατάληξη του θέματός του και την ενσωμάτωση στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε στις πρώτες δηλώσεις του ο Σον Τζέιμς, που παρακολούθησε από τον πάγκο της νέας ομάδας του τη νίκη επί της ΑΕΚ.

«Ήρθα σε μία πολύ καλή αμυντική ομάδα. Είμαι κι εγώ καλός αμυντικός παίκτης και θα προσπαθήσω να προσφέρω στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής» δήλωσε στην τηλεόραση του ΟΤΕ TV ο Τζέιμς.

«Ο Ολυμπιακός διαπρέπει σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Μπορώ να καρφώσω, να κάνω ''χετζ άουτ'', να παίξω καλή άμυνα... Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κάνω αυτό που θα μου πει ο προπονητής» πρόσθεσε ο 32χρονος Αμερικανός σέντερ. 
 

Ο Τζέιμς ρωτήθηκε και για την Ευρωλίγκα που είχε κατακτήσει με τη Μακάμπι. «Θέλω να πάμε ψηλά. Ήταν μεγάλη στιγμή που κέρδισα τον τίτλο με τη Μακάμπι. Ήμουν αρχηγός, αλλά λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσα να παίξω στο φάιναλ-4. Μακάρι να κάνω πραγματικότητα το όνειρο με τον Ολυμπιακό τώρα που ήρθα εδώ» απάντησε. 

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι γνωρίζει καλά τη νέα ομάδα του. «Τους ξέρω, τους παρακολουθώ συνέχεια. Δεν είναι ομάδα για να βάζουν 100 πόντους, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση η ενέργεια που βγάζουν στην άμυνα» είπε.