Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Σύσκεψη στην ΕΠΟ για την Εθνική, αποφασίζουν για Αναστασιάδη



Η κατάσταση στην Εθνική ομάδα θυμίζει «ηφαίστειο» μετά τη βαριά κι ασήκωτη ήττα από την Αρμενία (2-3) στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro 2020.

Μέσα στην διάρκεια της μέρας αναμένονται εξελίξεις καθώς ήδη στα γραφεία της ΕΠΟ έχουν πάει στελέχη της διοίκησης, προκειμένου να συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα που έχουν οδηγήσει τo αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να βγάζει εικόνα διάλυσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα υπάρξουν αποφάσεις για το μέλλον του ομοσπονδιακού προπονητή, Άγγελου Αναστασιάδη, καθώς όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την απογοητευτική εικόνα της ομάδας.

Σήμερα λοιπόν αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για το αν ο Αναστασιάδης θα παραμείνει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ή θα απομακρυνθεί. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως με το κλίμα που υπάρχει όλα δείχνουν ότι ο Αναστασιάδης θ’ αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παρών στην σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ θα δώσει και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος.