Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024 -

Ποντένσε: Στην Αγγλία δεν με εκτιμούσαν, πολλοί μου έλεγαν ότι έκανα λάθος που ήρθα στην Ελλάδα



Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε για την κατάκτηση του Conference League αλλά και τις δύσκολες στιγμής που βίωσε όσο ήταν στην Αγγλία.

«Ήρθα εδώ σε μια δύσκολη κατάσταση, πήγα στην Αγγλία, ήμουν καλά, αλλά ένιωσα ότι δεν με εκτιμούσαν όπως ήθελα και επέστρεψα σε ένα σπίτι όπου τους αρέσει πολύ.

Έκανα πολλές θυσίες για να επιστρέψω, άκουσα πολλούς να λένε ότι δεν ήταν το σωστό βήμα, δεν είναι φυσιολογικό βήμα να έρθω στην Ελλάδα από την Premier League, αλλά πιστεύω πραγματικά στον εαυτό μου και στις πεποιθήσεις μου.

Δεν είχαμε εύκολη σεζόν, αλλά πάλεψα, νομίζω ότι τα πήγα πολύ καλά και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα και αυτούς τους ανθρώπους που με αγαπούν τόσο πολύ, και που έχουν θέση στην καρδιά μου», είπε ο Ποντένσε στο πορτογαλικό «Sport TV».

Για την κατάκτηση του Conference League είπε: «Δεν έχω συνέλθει. Γιορτάζουμε όπως γιορτάζαμε στα δωμάτιά μας. Αλλά θα συνέλθουμε μόνο όσο περνάει ο καιρός. Στα 100 χρόνια του συλλόγου, κανείς δεν κατάφερε ποτέ να το κάνει αυτό και στα 100 χρόνια που θα ακολουθήσουν, ίσως δεν θα μπορεί να το κάνει ούτε αυτό.