Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

Παρεμβαίνει(;) ο Τσίπρας για το ποδόσφαιρο: Θα ζητήσει την παραίτηση Κοντονή;



Σε μία κίνηση που αναμένεται να ταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένεται να προβεί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Briefingnews, o Αλέξης Τσίπρας.

Η αναστάτωση που υπάρχει από χθες το μεσημέρι, όταν φάνηκε ότι δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, με το κλιμάκια της UEFA και της FIFA που ήρθαν στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη, αφού ένα ενδεχόμενο ποδοσφαιρικό Grexit, θα έχει απίστευτες συνέπειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο...

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες -ίσως και ώρες- με τον Σταύρο Κοντονή για να του ζητήσει την παραίτησή του! 

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Briefingnews, ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ απογοητευμένος από τις κινήσεις του υφυπουργού Αθλητισμού και προσανατολίζεται σε αυτή τη λύση προκειμένου να αποφύγει η χώρα μας τα χειρότερα στον τομέα του ποδοσφαίρου...

Βέβαια οι πιέσεις που δέχεται από πολλούς προκειμένου να μην προβεί σε αυτή την κίνηση είναι τεράστιες, αφού έτσι υποστηρίζουν ότι θα φανεί ότι η κυβέρνηση υποχωρεί κάτω από το βάρος των οικονομικών συμφερόντων που παίζονται στο ποδόσφαιρο. 

Οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις είναι τεράστιες τις τελευταίες ώρες και κανένας δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά...

Και μπορεί η σκέψη του Τσίπρα να μην αποδώσει καρπούς, αφού ξαναλέμε οι πιέσεις που του ασκούνται είναι τεράστιες, όμως είναι κάτι που δεν φοβάται να το κάνει ο ίδιος, όταν βλέπει ότι τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς με την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας..

Ας μην ξεχνάμε ότι το ίδιο είχε κάνει και πριν από περίπου 1 χρόνο με τον Γιάνη Βαρουφάκη, όταν το Grexit ήταν προ των πυλών!

Οπως και να έχει οι εξελίξεις είναι ραγδαίες...