Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Ψάχνει την ανατροπή για τους «8»



Στην καυτή Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa Conference League και καλείται να ανατρέψει το 2-0 του «Μάξιμιρ» για να βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει σε κάποια παράτολμη αλλαγή στην ενδεκάδα, ενώ θέλει να δει αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Κάτι που εξήγησε, άλλωστε και στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρέπει να κάνουμε τον αντίπαλο να βγει από την περιοχή του για να κάνουμε το παιχνίδι μας απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει πως να στηθεί στο γήπεδο, πρέπει να έχουμε την αυτοπεποίθηση και να βρούμε τον τρόπο να τελειώσουμε τις φάσεις. Υπήρχε έλλειψη αντίδρασης και θέλησης να πάμε μπροστά στο Ζάγκρεμπ γιατί σπανίως φτάναμε στην περιοχή με περισσότερους από έναν παίκτες», ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του Λουτσέσκου.

Τα προβλήματα με τους τραυματίες αφορούν, αποκλειστικά, το αμυντικό κομμάτι, αφού ο 55χρονος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μιχαηλίδη, Εκόνγκ, Σάστρε, Ράφα Σοάρες και Νάσμπεργκ.

Αναλυτικά, η αποστολή των «ασπρόμαυρων»: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Μπράντον, Σαμάτα.