Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση στους διαιτητές του ντέρμπι με την ΑΕΚ και στην ΕΠΟ



Ο Ολυμπιακός το είχε προαναγγείλει και όπως φαίνεται το έκανε πράξη καθώς αποφάσισε να οδηγήσει την υπόθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ στα δικαστήρια.

Όπως ενημέρωσε ο Αλέξης Κούγιας στην αρχική του τοποθέτηση στην συνέντευξη Τύπου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πειραιώς με την οποία καταγγέλλονται «τα αδικήματα της συστάσεως συμμορίας και της διαπράξεως του κακουργήματος που προβλέπει το άρθρο 132 του αθλητικού νόμου».

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού γνωστοποίησε ότι εγκαλούμενοι είναι οι διαιτητές του ντέρμπι, ο Μπόρις Μαρέφκα, οι βοηθοί του, Αντρέι Χέρμο, Ματέι Ζέμκο, ο VAR Κρίστιαν Μίχελ (και όχι Κρίστιαν Μίκελ όπως κακώς τον ανέφερε η ΕΠΟ, καθώς πρόκειται-όπως ισχυρίζεται ο Ολυμπιακός- για τον ανιψιό του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ), αλλά και ο AVAR Ανδρέας Μεϊντάνας.

 

Από εκεί και πέρα, εγκαλούμενοι είναι επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Πίτερ Φρόιντφελντ, ο Σταύρος Μάνταλος ο οποίος είναι μέλος της ΚΕΔ, αλλά και ο Γιάννης Σπυρόπουλος, επίσης μέλος της ΚΕΔ.