Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Ο Μπολτ ήρθε στη Μύκονο και ξόδεψε μέσα σε δύο ώρες 88.362 ευρώ!



Την περασμένη εβδομάδα ο διάσημος σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ βρέθηκε στο «Nammos» στη Μύκονο και μέσα σε μόλις δύο ώρες ο Μπολτ ξόδεψε 88.362 ευρώ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» τα πούρα διαδέχονταν το ένα το άλλο χωρίς σταματημό, οι (σαμπάνιες) Dom Perignon Rose άδειαζαν η μία μετά την άλλη και μετά από περίπου δύο ώρες παραμονής ο Μπολτ αποχωρούσε από το μαγαζί λέγοντας στους σερβιτόρους «φεύγω, αλλά θα επιστρέψω ξανά».

«Το απόγευµα της περασµένης Τετάρτης στο «Nammos», το οποίο ήταν ασφυκτικά γεµάτο, µε τα ανοιχτά µπουκάλια γαλλικής σαµπάνιας να βρίσκονται παντού, ο Μπολτ έµελε να δώσει την τελευταία και πιο εντυπωσιακή του παράσταση», γράφει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα η οποία δημοσιοποίησε τον λογαριασμό που έκανε ο αθλητής στο beach bar της Ψαρούς.

Είχε µόλις καταναλώσει µαζί µε τους τρεις φίλους του τρεις Dom Perignon Rose 2002 των τριών λίτρων η καθεµία, συνολικής αξίας 75.000 ευρώ, ενώ είχαν προηγηθεί και τρία ακόµα µπουκάλια Dom Perignon Rose συνολικής αξίας 3.300 ευρώ. Και όλα αυτά σε διάρκεια µόλις µιας ώρας.Οταν έφτασε η λυπητερή, ο Γιουσέιν έβγαλε από το πορτοφόλι του µια µαύρη American Express στην οποία χρεώθηκε το συνολικό ποσό των 88.362 ευρώ», αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο περιλαμβάνει και την φωτογραφία της απόδειξης.