Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει «τρελαθεί» με την κόρη του – «Τη φιλάω συνέχεια, μού βγάζει μια διαφορετική πλευρά»



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξήτου αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τα τρία παιδιά του, Λίαμ, Μάβερικ Σάι και Έβα Μπρουκ. Μάλιστα, ανέφερε πως η κόρη του τού βγάζει μια άλλη πλευρά του εαυτού του.

Η Έβα Μπρουκ γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου κι ο 29χρονος σούπερ σταρ του NBA μπορεί εντός παρκέ να δείχνει το άγριο πρόσωπο του και να είναι ανταγωνιστικός με τους αντιπάλους του, αλλά για την κόρη του… λιώνει και γίνεται «χαζομπαμπάς», αν κι αυτό ισχύει και για τα άλλα παιδιά της σχέσης του με τη Μαράια, όπως μαρτυρούν και οι πιο πρόσφατες εικόνες που δημοσίευσε το ζευγάρι. Ο Λίαμ πλέον είναι τεσσάρων και ο Μάβερικ Σάι ένα χρόνο μικρότερος.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λέει πως η κόρη του τον έχει αλλάξει, τονίζοντας πως η σχέση του μαζί της είναι πιο τρυφερή. Μάλιστα, στα ροζ παπούτσια που φορά όταν αγωνίζεται είναι γραμμένο το όνομά της.

«Είμαι πάρα πολύ πιο συνδεδεμένος με την κόρη μου. Αγαπάω τους δύο μου γιους. Υπάρχει διαφορά δυναμικής ανάμεσα σε εμάς τα αγόρια. Μπορούμε να παίζουμε αθλήματα, να “παλεύουμε”, αλλά είναι διαφορετικά με την κόρη μου. Αγκαλιές, φιλιά…», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη, που δημοσίευσαν οι Μιλγουόκι Μπακς.

«Η Μαράια μού λέει να σταματήσω να τη φιλάω συνέχεια, γιατί της μεταφέρω μικρόβια, όμως, εμένα δεν με νοιάζει, γιατί είναι το μικρό μου το κοριτσάκι. Η κόρη μου με κάνει πιο ευαίσθητο και πιο χαλαρό, κυρίως γιατί έχω μεγαλώσει ανάμεσα σε αγόρια. Έχω τέσσερα αδέρφια και τώρα με την Έβα βλέπω μία διαφορετική πλευρά του εαυτού μου», πρόσθεσε.