Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Η ΕΠΟ υποστηρίζει πως δεν έγινε ουδεμία παραποίηση στο όνομα του VAR του Ολυμπιακός – ΑΕΚ



Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από τον αντιπρόεδρο και νομικό σύμβουλο του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε, σχετικά με τον διαιτητή VAR του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Κρίστιαν Μίκελ. Στην ενημέρωση της Ομοσπονδίας τονίζεται ότι δεν έγινε παραποίηση του ονόματός του και ότι η υπόθεση παραπέμπεται στα αρμόδια όργανα.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε συγκεκριμένα: «Πληροφορήθηκαμε από την ανακοίνωση της ΕΠΟ ότι διαιτήτευε ο Μαρχέφκα. Ότι VAR θα ήταν ένας Μίκελ. Αυτομάτως υπήρχε προβληματισμός και διαμαρτυρίες. Δεν φανταστήκαμε ποτέ το τι εξυφαίνετο από τις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε βάρος του Ολυμπιακού. Στην πραγματικότητα ονομάζεται Κρίστιαν Μίχελ και είναι γιος του αδερφού του Λιούμπος Μίχελ, που ήταν στον ΠΑΟΚ και διαχρονικά μισεί τον κ. Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό»

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήθεν παραποίηση του ονόματος του αξιωματούχου VAR στον πρόσφατο αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League1 Ολυμπιακός-ΑΕΚ, θεωρούμε αναγκαίο να γνωστοποιήσουμε ότι, με βάση το επίσημο έγγραφο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σλοβακίας, το όνομα του είναι Kristian Mickel.

Ουδεμία παραποίηση του ονόματος έγινε. Το μόνο που έγινε, είναι παραποίηση της αλήθειας από αυτούς που επικαλούνται δήθεν παραποίηση του ονόματος. Επιπροσθέτως, η υπόθεση παραπέμπεται άμεσα στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της αθλητικής δικαιοσύνης».