Σάββατο 06 Ιουλίου 2024 -

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Η ΑΕΚ πιέζει για την απόκτησή του σύμφωνα με τους Ιταλούς



Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ολοκληρώνει το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό και ο Τζανλούκα ντι Μάρτζιο αλλά και η ιστοσελίδα “tuttomercato” γράφουν για το μέλλον του 32χρονυ τερματοφύλακα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο συμπατριώτης του έχει δεχθεί πρόταση από ελληνική ομάδα, την οποία δεν κατονομάζει και προσθέτει ότι υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον για τον Μπρινιόλι από τη Σαουθάμπτον και την Βανκούβερ (ομάδα του MLS).

Μπορεί ο Τζανλούκα ντι Μαρτζιο να μην κάνει αναφορά στην ελληνική ομάδα, αλλά η ιστοσελίδα “tuttomercato” κατονόμασε την ΑΕΚ, τονίζοντας -στον τίτλο- ότι οι “κιτρινόμαυροι” πιέζουν για την απόκτηση του Ιταλού τερματοφύλακα.

“Πιθανή μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με την ΑΕΚ, που τον έχει βάλει στο στόχαστρο και υπάρχουν πολλές πιθανότητες συμφωνίας μέσα στις προσεχείς μέρες. Οι συζητήσεις είναι για συνεργασία δυο ή τριών χρόνων.

Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα πρωταθλήματα, αλλά της ΑΕΚ είναι σοβαρό. Στα πλάνα της ως ο τερματοφύλακας του μέλλοντος είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι”.