Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ασυλία



Άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου ψήφισε η Βουλή

Την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis αποφάσισε προ ολίγου η Ολομέλεια της Βουλής, με 224 βουλευτές να ψηφίζουν υπέρ και ένας κατά κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Την άρση της ασυλίας του είχε ζητήσει ο ίδιος ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Υγείας. 
 

"Θα συντρίψω πρόσωπο με πρόσωπο τους σκευωρούς"



Βουλή: Υπέρ της άρσης της ασυλίας Πολάκη η Επιτροπή Δεοντολογίας

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Παύλου Πολάκη ψήφισαν η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση. Κατά, ψήφισαν το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε.



Επίθεση Λ. Νικολοπούλου σε Πολάκη: Κρύβεται πίσω από τη βουλευτική του ασυλία

Την αντίδραση της Λίνας Νικολοπούλου, Διευθύνουσας Συμβούλου της MINDWORK προκάλεσε το παραλήρημα του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εναντίον της, χθες στη Βουλή.



Survivor-διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει την ομαδική ασυλία

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα τα δώσουν όλα για όλα, ώστε να κερδίσουν την ομαδική ασυλία στο survivor.



Survivor: Χαμός στον αγώνα ασυλίας. Ένταση με Αγόρου, Κατερίνα, Εύη

Αγώνα ασυλίας περιλαμβάνει το σημερινό “μενού” του Survivor. Ένα παιχνίδι, όμως, που όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, δεν θα πάει καθόλου καλά. Και αυτό διότι Διάσημοι και Μαχητές γίνονται μπάχαλο στον αγωνιστικό χώρο.



Survivor 2: Υποψήφιοι προς αποχώρηση Ροδάνθη, Σαλταφερίδου και Νάσος

Οι Διάσημοι για μια ακόμη φορά κατάφεραν και κέρδισαν τους Μαχητές στον αγώνα ασυλίας με 10-3. Έτσι από αύριο τη νύχτα οι μπλε θα μείνουν μόνο πέντε και θα  αντιμετωπίζουν τους Διάσημους με αριθμητικό μειονέκτημα.