Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

αρχιεπισκοπος



Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Στα καμμένα της Εύβοιας ο Αρχιεπίσκοπος – Οι δράσεις της Εκκλησίας

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.



Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αρχιεπίσκοπος

Συνάντηση θα πραγματοποιήσει αύριο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.



Ευχήθηκε τηλεοπτικώς ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος

Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, όπως αυτό προβλήθηκε απο την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, κατά την εσπέραν της 24ης Δεκεμβρίου

 



Χριστούγεννα με τη φωνή του Αρχεπισκόπου Αλβανίας

Ακούστε με τη φωνή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου, το φετινό Χριστουγεννιάτικο Μήνυμά του, υπό τον τίτλο «Η καθοριστική παρουσία»:

 

 

Ο Μακαριώτατος, μεταξύ άλλων, αναφέρει στο Μήνυμά του:



Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος: «Περνώντας την θύρα του Ευαγγελισμού ήμουν προετοιμασμένος για όλα»

 



Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Άγιο Κωνσταντίνο Ομονοίας

Με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που πρότεινε η πολιτεία, ετέλεσθη ο πανηγυρικός Eσπερινός στον ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ομονοίας, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. Πιστοί φορώντας μάσκα και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις προσήλθαν με ευλάβεια στον ι.