Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Αποκεφαλισμός



Την αποκεφάλισε επειδή αρνήθηκε να τον παντρευτεί

Μία νεαρή γιατρός αποκεφαλίστηκε από τον φίλο της αφού αρνήθηκε να τον παντρευτεί, σύμφωνα με την αστυνομία του Καζακστάν.

 

Ο 26χρονος καθηγητής Shyngys Bekenov έκανε πρόταση γάμου στην 21χρονη φίλη του Nazerke Bekzhanova, η οποία μόλις πρόσφατα αποφοίτησε από σχολή Ιατρικής σε πανεπιστήμιο της χώρας.



Απόλυτη φρίκη: Αποκεφάλισε τη μητέρα του με μαχαίρι και τα δόντια του

Στα άδυτα της ψυχής ενός 29χρονου άνδρα ο...οποίος σκότωσε τη μητέρα του με πραγματικά φρικιαστικό τρόπο προσπαθούν να μπουν οι διωκτικές αρχές που τον συνέλαβαν για το αποτρόπαιο έγκλημα.



Φρικιαστικό έγκλημα: Έκοψε το κεφάλι του φίλου του με κουζινομάχαιρο και το πέταξε από το παράθυρο

«Ποδαρικό» με το απόλυτα φρικιαστικό έγκλημα έκανε η ρωσική αστυνομία στην πόλη Veliky Novgorod, όταν ένας μεθυσμένος άντρας έκοψε το κεφάλι ενός φίλου του με κουζινομάχαιρο και πέταξε το κεφάλι από το παράθυρο, στη μέση του δρόμου.



Φρικτό δυστύχημα: Ποδηλάτης αποκεφαλίστηκε σε σύγκρουση με φορτηγό στη Θεσσαλονίκη

Φρικτό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε το μεσημέρι τηςΠαρασκευής (01/12/2017) ποδηλάτης, ο οποίος παρασύρθηκε από φορτηγό στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα εξόδου, στο ύψος του Γαλλικού Ποταμού, με αποτέλεσμα να αποκεφαλιστεί.



Λάρισα: «Ξύπνησα και είπα τι να κάνω σήμερα; Πήγα και αποκεφάλισα τη μάνα μου»

Ανατριχίλα προκάλεσε σε αίθουσα δικαστηρίου της Λάρισας η απολογία ενός 40χρονου δολοφόνου, ο οποίος πάσχει από ψυχικές ασθένειες και νοσηλεύεται σε ίδρυμα, για τον τρόπο και την αιτία που αποκεφάλισε την ίδια του τη μητέρα.



Βίασαν, ξυλοκόπησαν και αποκεφάλισαν σερβιτόρα – Ήπιαν το αίμα της

Φριχτό θάνατο είχε μια γυναίκα που σέρβιρε "απαγορευμένα ψάρια". Αντάρτες στο Κονγκό τη βίασαν, την ξυλοκόπησαν, την ακρωτηρίασαν και ήπιαν το αίμα της.