Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

αποκαλύψεις



Νέες αποκαλύψεις για τον ψευδογιατρό: Ακόμη τέσσερις νεκροί από την εγκληματική δράση του

Δραματικές διαστάσεις λαμβάνουν οι αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, υπάρχουν ακόμη τέσσερις θάνατοι που φέρονται να συνδέονται με τη δράση του απατεώνα.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής ήταν γνωστοί, τρεις θάνατοι από τις «θεραπείες» του Κοντοστάθη.



Αποκαλύψεις σοκ για τη δολοφονία γυναίκας από τον ψυκτικό

Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία γυναίκας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Ο ψυκτικός περιέγραψε στους αστυνομικούς τι συνέβη όταν μπήκε στο επίμαχο διαμέρισμα. Σκότωσε την 63χρονη με αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι. Της επιτέθηκε με σφυρί. Τι δηλώνουν συγγενείς και γείτονες της άτυχης γυναίκας. Ο δράστης στον εισαγγελέα.



Στοιχεία - φωτιά για το θάνατο της Αρετής! Τι κατέγραψε κάμερα το μοιραίο βράδυ

Το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε η άτυχη Αρετή, το τελευταίο βράδυ πριν από τον θάνατό της, αναζητούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.



O διασώστης του Σουμάχερ αποκαλύπτει

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ στο κεφάλι. Ο Γερμανός πιλότος συνεχίζει να δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα, αυτόν για τη ζωή του. Οι αποκαλύψεις του υπεύθυνου της ομάδας διάσωσης του Γερμανού πιλότου.



Θαύματα και Αποκαλύψεις από τη Θεία Λειτουργία

Ήταν ημέρα Κυριακή. Ένας επίσκοπος επισκέφθηκε με τη συνοδεία του κάποιο χωριό της επαρχίας του. Εκεί αναζήτησε τον εφημέριο και του ζήτησε να τελέσει τη θεία μυσταγωγία.

Ο ιερέας ήταν ένας απλός και αγράμματος χωρικός. Από τη στιγμή όμως που στάθηκε μπροστά στην αγία τράπεζα, τον κύκλωσαν πύρινες φλόγες χωρίς όμως να τον καίνε!



Στη Βουλή οι αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Λαφαζάνη από ασφαλίτες

Στην Βουλή φέρνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη την αποκάλυψη για τις αντιδημοκρατικές πρακτικές παρακολούθησης του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη από την κρατική ασφάλεια και το «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».