Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024 -

Αντωνά



O Γιώργος Λιάγκας απαντά για τις φωτογραφίες με την Αντωνά από το σκάφος στον Πόρο

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο και στις οποίες φαίνεται να κάνει ηλιοθεραπεία επάνω σε ένας σκάφος μαζί με την Μαρία Αντωνά.



Λιάγκας – Αντωνά μαζί στον Πόρο – Ανέβασαν φωτογραφίες από το ίδιο ξενοδοχείο

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά το τέλος των τηλεοπτικών του υποχρεώσεων γι’ αυτή την εβδομάδα, βρέθηκε στον Πόρο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μαζί με την Μαρία Αντωνά.

Το φημολογούμενο ζευγάρι το βράδυ της Παρασκευής δημοσίευσε φωτογραφίες από γνωστό ξενοδοχείο δείχνονταν ότι περνούν χρόνο μαζί.



Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά ένα βήμα πριν τη συγκατοίκηση

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά φέρονται να είναι ένα βήμα πριν τη συγκατοίκηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη που ανέφερε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», φίλοι του φημολογούμενου ζευγαριού είπαν στον δημοσιογράφο πως είναι ένα βήμα πριν από τη συγκατοίκηση.



Ρομαντικό δείπνο στη Βουλιαγμένη για Λιάγκα και Αντωνά – Δείτε τις φωτογραφίες

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά είναι το πιο hot θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες, καθώς οι φήμες περί σχέση μεταξύ τους οργιάζουν.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια εθεάθησαν να δειπνούν μαζί μπροστά στη θάλασσα σε πασίγνωστο εστιατόριο της Βουλιαγμένης.



Κώστας Τσουρός: «Άρα η Μαρία Αντωνά ήταν στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα»

Είναι ή δεν είναι ζευγάρι η Μαρία Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα; Οι φήμες πως η δημοσιογράφος και ο παρουσιαστής είναι το νέο ζευγάρι της showbiz συζητήθηκε έντονα από τις ψυχαγωγικές εκπομπές.
Ο Κώστας Τσουρός, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» αναφέρθηκε στο θέμα ενώ ρώτησε αν η Μαρία Αντωνά ήταν στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα, στα οποία παρευρέθηκε κι ο ίδιος.



Γερμανού για Αντωνά – Λιάγκα: «Μια γυναίκα που έχει σχέση με έναν διάσημο άντρα είναι καλό να μην τον εκθέτει»

Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε για τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά να είναι σε σχέση.