Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αντετοκούνμπο



Συνάντηση Αντετοκούνμπο- Σακελλαροπούλου: Eίστε πρότυπο για όλα τα νέα παιδιά

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τη μητέρα του Βερόνικα και τον αδελφό του Εμέκα – Άλεξ, με αφορμή την τιμητική πολιτογράφηση ως Ελλήνων πολιτών των δύο τελευταίων.



Πολιτογραφούνται τιμητικά Έλληνες η μητέρα και ο νεότερος αδελφός του Γ. Αντετοκούνμπο

Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τελετή ορκωμοσίας της Βερόνικας Νκεμ Αντετοκούνμπο και του Εμέκα Αντετοκούνμπο, μητέρας και νεότερου αδελφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πολιτογραφούνται τιμητικά Έλληνες πολίτες.

Σχετική ανακοίνωση έγινε από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 



Παράσταση από Αντετοκούνμπο που με 49 πόντους οδήγησε στη νίκη τους Μπακς έναντι των Νετς

Μεγαλειώδης παράσταση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που σημείωσε 49 πόντους-κάνοντας ρεκόρ σεζόν- και επισκίασε τον Κέβιν Ντουράντ καθώς οι οικοδεσπότες Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν τους Μπρούκλιν Νετς με 117-114, διατηρώντας τις ελπίδες τους να τερματίσουν πρώτοι στην περιφέρεια της Ανατολής, για την τρίτη συνεχόμενη σεζόν.



Αναλυτής ESPN: Ο Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να μαρκάρει κανέναν

Κριτική στις αμυντικές ικανότητες του Γιάννη Αντετοκούνμπο άσκησε ο  Κέντρικ Πέρκινς.

Ο παλαίμαχος σέντερ και νυν αναλυτής του ESPN τόνισε ότι ο Greek Freak «δεν μπορεί να μαρκάρει κανέναν», παρόλο που αναδείχτηκε καλύτερος αμυντικός του NBA την προηγούμενη σεζόν.



Αντετοκούνμπο: Είναι τρέλα αυτό που συμβαίνει, πριν έξι χρόνια προσπαθούσα να επιβιώσω

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στη media day των Μιλγουόκι Μπακς για το ταξίδι του στο ΝΒΑ και δήλωσε πως όλα αυτά που έχουν συμβεί είναι «τρελά».



Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αγαπώ την πατρίδα μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αναμφίβολα το πρόσωπο της εθνικής ομάδας ανδρών και ο ηγέτης στην πορεία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.