Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

Ανεπιθύμητος



Ο Δήμαρχος Πατρέων ανήρτησε πανό και χαρακτηρίζει ανεπιθύμητο τον Αμερικανό πρέσβη

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία του Δημάρχου Πατρέων- που υποστηρίζεται απο το ΚΚΕ- να αναρτήσει πανό στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης της πόλης, με το οποίο χαρακτηρίζεται ανεπιθύμητος στην πόλη, ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ.



Γρεβενά: «Είσαι ανεπιθύμητος»-Κρέμασαν πανό για τον βουλευτή Μπγιάλα

Μετά τις αποδοκιμασίες κατά του Σταύρου Κοντονή, της Θεοδώρας Τζάκρη και άλλων τοπικών βουλευτών, χθες ήταν η σειρά να εκφραστεί η δυσαρέσκεια για τις κυβερνητικές ενέργειες στο Σκοπιανό, στο πρόσωπο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα.  



Περού: Ανεπιθύμητος στη Σύνοδο της Αμερικής ο Μαδούρο

Ο νέος υπουργός Εξωτερικών του Περού Νέστορ Ποπολίσιο ξεκαθάρισε την Τρίτη ότι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο συνεχίζει να μην είναι ευπρόσδεκτος στη χώρα ενόψει της Συνόδου της Αμερικής, την επόμενη εβδομάδα, επικυρώνοντας μια απόφαση που έλαβε ο ατιμασμένος πρώην πρόεδρος, ο οποίος τον περασμένο μήνα υπέβαλε την παραίτησή του εξαιτίας μιας υπόθεσης διαφθοράς.



Δεκάδες σύλλογοι “κήρυξαν” ανεπιθύμητο τον Ερντογάν στη Θράκη

Επιστολή απέστειλαν 22 συλλογικότητες της Θράκης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό και στο Υπουργείο Εξωτερικών, σχετικά με την ανακοινωθείσα επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στη Θράκη.



Ανεπιθύμητος κηρύχθηκε στη Βουλγαρία βουλευτής του Ερντογάν

Ενώ οι σχέσεις μεταξύ Σόφιας και Άγκυρας είναι στο «κόκκινο», εξαιτίας της ανάμιξης της Τουρκίας στα εσωτερικά της Βουλγαρίας στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές της 26ης Μαρτίου 2017, έγινε γνωστό το Σάββατο ότι η βουλγαρική κυβέρνηση είχε κηρύξει ανεπιθύμητο στο έδαφός της τις προηγούμενες ημέρες τον Τούρκο ισλαμιστή βουλευτή Αζίζ Μπαμπουστσού (Aziz Babuşçu).