Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

ακροπολης



Μουσείο Ακρόπολης: Εορταστικές εκδηλώσεις για τα οκτώ χρόνια λειτουργίας

Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, το Μουσείο Ακρόπολης κλείνει οκτώ χρόνια λειτουργίας και εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του στα 11.000.000 επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων, που πέρασαν το κατώφλι του και χάρηκαν τα εκθέματά του.



Καταγγελία για εργατικό ατύχημα με έγκυο στο Μουσείο της Ακρόπολης

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία πως μια έγκυος που εργαζόταν στο Μουσείο της Ακρόπολης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα εξαιτίας εργατικού ατυχήματος αλλά η εργοδοσία δεν το έχει αναγνωρίσει. Το εργατικό ατύχημα έγινε τον περασμένο Απρίλιο.



Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το Ράλι Ακρόπολις και το 2017

Όπως αναμενόταν, η παρουσία του εθνικού μας αγώνα στο πρόγραμμα του 2017 για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι, επισημοποιήθηκε. Έτσι, το Ράλι Ακρόπολις θα αποτελέσει τον τρίτο γύρο του θεσμού. 



Στο Μουσείο της Ακρόπολης ο Τσίπρας, στο Μενίδι ο Μητσοτάκης

Η εικόνα δεν επελέγη τυχαία. Την ίδια στιγμή που, από το Μουσείο Ακρόπολης, ο Πρωθυπουργός παρουσίαζε το αφήγημα περί «δίκαιης ανάπτυξης», ο Πρόεδρος της Ν.Δ.Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στο Μενίδι, προκειμένου να καταδείξει ότι η καθημερινότητα των πολιτών δεν υπακούει στον επικοινωνιακό σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου.'



Μουσείο Ακρόπολης: Φιλοξενεί έκθεση αφιερωμένη στο Μαντείο της Δωδώνης και τα μυστικά του

Η ανάγκη του ανθρώπου να προβλέπει το μέλλον, σε μία έκθεση, αφιερωμένη στο Μαντείο της Δωδώνης.



Αρχαϊκή Κόρη ταξιδεύει από το Μουσείο της Ακρόπολης στο Ερμιτάζ

Μία από τις ωραιότερες και καλύτερα διατηρημένες Κόρες της Ακρόπολης παρουσιάζεται την Παρασκευή 8 Απριλίου στο Μουσείο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης, σηματοδοτώντας την εκκίνηση των εκδηλώσεων του «Έτους Ελλάδας στη Ρωσία».