Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

αγωνων



WRC: Πέθανε στα 79 ο θρυλικός τούρμπο, Τόμι Μάκινεν (Βίντεο)

Ο θρυλικός Φινλανδός οδηγός, Τίμο Μάκινεν, ένας από τους καλύτερους στην ιστορία των ράλι, άφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών.



Τραγικό συμβάν λίγες ώρες πρίν την λήξη των Παραολυμπιακών Αγώνων- Ποδηλάτης σκοτώθηκε στον αγώνα ποδηλασίας δρόμου

Από μια τραγωδία με θύμα έναν Ιρανό ποδηλάτη σημαδεύτηκε το πρόγραμμα του Σαββάτου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Νεκρός είναι ο 48χρονος Bahman Golbarnezhad ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από συγκρουση στον αγώνα ποδηλασίας δρόμου της κατηγορίας C4/C5.



Χουάν Μανουέλ Φάντζιο: Ο Αργεντινός οδηγός αγώνων και το ρεκόρ του! (Βίντεο)

Ο Χουάν Μανουέλ Φάντζιο, ο Αργεντινός οδηγός αγώνων, πρωταγωνιστεί στο σημερινό doodle της Google.



Πολύ άσχημα τα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ είναι άκρως ανησυχητικές, μιας και κάνουν λόγο για εξαιρετικά άσχημη πορεία της.  



Λουί Σεβρολέ: Ο πρωτοπόρος της αυτοκίνησης

Ο ατρόμητος και ριψοκίνδυνος ραλίστας Λουί Σεβρολέ δεν έδειχνε κανένα σημάδι ανησυχίας ακόμα και όταν διακυβευόταν η ζωή του στους αγώνες, καθώς ο σκοπός ήταν αποκλειστικά η νίκη!



Euroleague: Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Top-16

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα στο Top-16, όπου το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται στις αναμετρήσεις των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν πρώτοι την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, ενώ την επόμενη ημέρα οι «πράσινοι» θα δοκιμαστούν στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.