Κυριακή 26 Μαΐου 2024 -

6χρονη Στέλλα



Δολοφονία μικρής Στέλλας: "Έσπασαν" τα ισόβια για τον πατέρα της - Καταδικάστηκε σε 20ετή κάθειρξη

Στην καταδίκη του συνταξιούχου αστυνομικού που σκότωσε την κόρη του Στέλλα τον Απρίλιο του 2017 και στη συνέχεια πέταξε τη σορό της σε κάδο απορριμάτων στην Αγία Βαρβάρα προχώρησε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.



Στέλλα Εικοσπεντάκη - Αποκάλυψη: Έτσι «έσπασε» ο δολοφόνος και ομολόγησε στους αστυνομικούς

Με ένα απόσπασμα δευτερολέπτων από βίντεο κάμερας ασφαλείας το οποίο ουσιαστικά δεν έδειχνε το παραμικρό, κατόρθωσαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής να σπάσουν τον συνταξιούχο συνάδελφο τους Γιάννη Εικοσπεντάκη για να ομολογήσει την αποτρόπαια δολοφονία της 6χρονης κόρης του Στέλλας, αλλά και να αποκαλύψει που είχε κρύψει το σώμα της.



Δολοφονία 6χρονης Στέλλας: Απίστευτη αποκάλυψη από συνάδελφο του πατροκτόνου

Αποκαλύψεις για το χαρακτήρα του παιδοκτόνου, έκανε φίλος και συνάδελφος του 61χρονου παιδοκτόνου.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ-1 ο κ. Γιώργος Σίψας είπε ότι ο 61χρονος ήταν περήφανος και για τις δύο οικογένειες που είχε, αλλά πρόσθεσε ότι άκουγε για βίαια περιστατικά μέσα στο σπίτι.



Δολοφονία 6χρονης Στέλλας: Ραγίζει καρδιές το σημείωμα στο μέρος που βρέθηκε (φώτο)

Η γειτονιά της εξάχρονης Στέλλας, την οποία σκότωσε, όπως ομολόγησε ο πατέρας της και την πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, είναι μουδιασμένη.

Οι γείτονες της μικρής προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας με τα στόματα, πλέον, να ανοίγουν. Οι περισσότεροι λένε ότι ο δράστης δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τη γειτονιά.



Συγκλονίζει η μητέρα της Ασπασίας με το σχόλιό της για τη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας

Ακόμη ένα έγκλημα συγκλονίζει το πανελλήνιο και κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στο άκουσμα της είδησης ότι ο 61χρονος πρώην αστυνομικός κατηγορείται ότι στραγγάλισε το κοριτσάκι του και το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών...