Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024 -

ζυριχη



«Συναγερμός» στη Ζυρίχη: Επίθεση με μαχαίρι σε τρία νήπια

Στην σύλληψη ενός άντρα προχώρησαν οι Ελβετικές Αρχές μετά τις καταγγελίες για εισβολή στο σχολικό χώρο που έπαιζαν μικρά παιδιά.



Ομηρία στην Ζυρίχη: Σκότωσε δυο ομήρους και αυτοκτόνησε

Μια περίεργη υπόθεση ομηρίας είχε τραγικό τέλος στην Ζυρίχη. Σύμφωνα με την αστυνομία ένας 60χρονος κρατούσε ομήρους δυο γυναίκες σε ένα διαμέρισμα.
Όλα έγιναν σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Ο 60χρονος επί ώρες κρατούσε ομήρους δυο γυναίκες και απειλούσε να τις σκοτώσει αν δεν αποχωρούσε η αστυνομία.



Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς έξω από τράπεζα στη Ζυρίχη

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε την Παρασκευή στο κέντρο της Ζυρίχης, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο την ελβετική αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και δεν υπάρχει κίνδυνος για το κοινό.



Ζυρίχη: Εκκενώθηκε το προξενικό γραφείο των ΗΠΑ εξαιτίας ύποπτου αντικειμένου

Το αμερικανικό προξενείο στην οικονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας, τη Ζυρίχη, εκκενώθηκε εξαιτίας ενός ύποπτου αντικειμένου.



Προσγειώθηκε στη Ζυρίχη το αεροσκάφος της Aeroflot

Στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης προσγειώθηκε εκτάκτως αεροπλάνο της Aeroflot που εκτελούσε πτήση από τη Ζυρίχη προς τη Μόσχα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ελβετικού αεροδρομίου το αεροσκάφος επέστρεψε λόγω «απρόβλεπτων» δυσκολιών. Κατά ορισμένα ΜΜΕ ξέσπασε φωτιά στον κινητήρα του.



Ζυρίχη: Θρίλερ με τον φόνο του πρώην προέδρου της ΑΓΕΤ Ηρακλής, Μανώλη Κυπριανίδη

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός ο τέως επικεφαλής της ΑΓΕΤ Ηρακλής, Μανώλης Κυπριανίδης ερευνούν οι ελβετικές αρχές.