Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

Ζουν



Ζουν οι ψυχές και μας βλέπουν!

Σ’ ένα αιγαιοπελαγίτικο νησί ζούσε προ ετών ένας ιερέας ευλαβέστατος. Η ψυχούλα του ήταν γεμάτη στοργή για το ποίμνιό του και ειδικά για τους πονεμένους. Έφτασε όμως η μέρα που δοκιμάστηκε κι εκείνος και πόνεσε πολύ.

 



Στην «καρδιά» της ελληνικής μειονότητας ζουν αλβανοί ισλαμιστές

Κλίμα φόβου κι έντονης ανησυχίας επικρατεί στις περιοχές της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία, ειδικά στη Δρόπολη, όπου το τελευταίο διάστημα, καταγράφονται συνεχείς λεηλασίες σπιτιών, όπως μεταδίδει το EpirusPost.



Μια ζωή που δεν συγκρίνετε με άλλες ζουν τα φτωχά παιδιά στην Ασία

Ο φωτογράφος Thomas Tham (γνωστός και ως Mio Cade) κατάγεται από τη Μαλαισία και είναι εθελοντής σύμβουλος σε πέντε μη κυβερνητικές οργανώσεις της Ασίας.



Ερευνα: Οι πλούσιοι ζουν περισσότερο από τους φτωχούς

Είναι γνωστό -τουλάχιστον μεταξύ των επιστημόνων- ότι γενικά οι πλούσιοι ζουν περισσότερα χρόνια σε σχέση με τους φτωχούς. Το ανησυχητικό, όμως, είναι ότι, παρά τις αδιάκοπες προόδους στην υγεία, στη μόρφωση και στην τεχνολογία, αντί αυτή η "ψαλίδα" του προσδόκιμου ζωής να κλείνει σταδιακά, αντίθετα φαίνεται να διευρύνεται.



Ζουν οι ψυχές και μας βλέπουν!

Σ’ ένα αιγαιοπελαγίτικο νησί ζούσε προ ετών ένας ιερέας ευλαβέστατος.

Η ψυχούλα του ήταν γεμάτη στοργή για το ποίμνιό του και ειδικά για τους πονεμένους.Έφτασε όμως η μέρα που δοκιμάστηκε κι εκείνος και πόνεσε πολύ.