Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ζουκερμπεργκ



Απολογίες τέλος από τον Mr Facebook: Ο Ζούκερμπεργκ αρνείται να δώσει εξηγήσεις σε επτά χώρες

Η διαρροή των προσωπικών δεδομένων δεκάδων εκατομμυρίων χρηστών στην Cambridge Analytics αποτέλεσε το μεγαλύτερο σε έκταση σκάνδαλο στο διαδίκτυο.

 



Συνάντηση Ζούκερμπεργκ με εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

"Ναι" σε συνάντηση με εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες είπε ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ.



Σκάνδαλο-Facebook: Ο Ζούκερμπεργκ ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε συγνώμη

Την ευθύνη για την διαρροή στο facebook ανέλαβε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ που έδωσε εξηγήσεις στο Κογκρέσο για το μέγα σκάνδαλο που ξέσπασε.



Ζούκερμπεργκ για το σκάνδαλο Facebook: Ζητώ συγγνώμη

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ άφησε στη βαλίτσα του την κλασική του αμφίεση με το μπλουζάκι και το τζιν και επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο κοστούμι με μωβ γραβάτα χθες Δευτέρα όταν συναντήθηκε, συνοδεία της συζύγου του, με Αμερικανούς κοινοβουλευτικούς για να ζητήσει συγγνώμη για την κατάχρηση από τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης των προσωπικών δεδομ



Ο Ζούκερμπεργκ θα καταθέσει ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου

Ο επικεφαλής και ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα καταθέσει ενώπιον του Αμερικανικού Κογκρέσου για να απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά με την προστασία δεδομένων και άλλα ζητήματα, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο σε ποιά ή σε ποιές Επιτροπές θα καταθέσει, ανέφερε μια πηγή, ενήμερη της υπόθεσης.



Σκάνδαλο Facebook: Η αμερικανική Γερουσία καλεί τον Ζούκερμπεργκ

Η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας έκανε γνωστό σήμερα ότι κάλεσε τους διευθύνοντες συμβούλους των κολοσσών του Διαδικτύου, Facebook Inc, Alphabet Inc and Twitter Inc, να καταθέσουν σε ακροαματική διαδικασία που θα διεξαχθεί την 10η Απριλίου, με αντικείμενο την προστασία των δεδομένων των χρηστών.