Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

ΖΗΣΗΣ



Euroleague: Ξεπέρασε τους 2.000 πόντους ο Ζήσης

Η Μπάμπεργκ πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και νίκησε με 84-81 την Μπαρτσελόνα, με τον Νίκο Ζήση να ξεπερνά τους 2.000 πόντους στην Euroleague.

Η γερμανική ομάδα έφτασε στην 4η επιτυχία της στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, έχοντας ως κορυφαίο τον Ντόρελ Ράιτ με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα, ωστόσο, ο Νίκος Ζήσης πανηγύρισε... διπλά.



Ο Γκάλης στο Hall of Fame: Τι λένε Σπανούλης και Ζήσης

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Νίκος Γκάλης θα μπει στο "Naismith Memorial Basketball Hall of Fame", με τους Βασίλη Σπανούλη, Γιάννη Μπουρούση και Νίκο Ζήση να υποκλίνονται στον "Θεό" του ελληνικού μπάσκετ.



Σπανούλης, Διαμαντίδης και Ζήσης μαζί για μπάνιο στην Πάρο

Δεν θα έπρεπε να είναι είδηση... Είναι αυτονόητο και είναι τόσο ωραίο όταν συμβαίνει! Ο τρεις πρώην συμπαίκτες, που μαζί με τον Παπαλουκά (ίσως πάει κι αυτός να τους συναντήσει μέσα στην εβδομάδα) έφτιαξαν την καλύτερη περιφερειακή γραμμή στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, κάνουν διακοπές στις Κυκλάδες και σήμερα πήγαν όλοι μαζί για μπάνιο!



Σπανούλης, Διαμαντίδης και Ζήσης κάνουν μαζί διακοπές! (φώτο)

Βασίλης Σπανούλης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Νίκος Ζήσης είναι στην Πάρο για διακοπές και σήμερα πήγαν παρέα για μπάνιο, μαζί με τις οικογένειές τους.

Ο Βασίλης πήρε την εγκυμονούσα Ολυμπία και τα 4 παιδιά τους, ο Δημήτρης τη Βερίνα και τα 2 δικά τους παιδιά, ο Νίκος τη Φανή και τους 3 μπόμπιρες και όλοι μαζί... προκάλεσαν χαμό στην παραλία Μαρτσελό της Πάρου!