Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 -

Ζήνα Κουτσελίνη



Αντίνοος Αλμπάνης για το σχόλιο στη Ζήνα Κουτσελίνη: Ήταν άκομψο αυτό που έγραψα, όλος ο κόσμος θύμωσε

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε τον ηθοποιό για το σχόλιο που έκανε για τη Ζήνα Κουτσελίνη, το οποίο έγινε viral στα social media.



Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε πει ότι πήγα με τη μάσκα στο δικαστήριο για να κάνω σόου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που εκπροσωπήθηκε νομικά από τον Απόστολο Λύτρα στην υπόθεση με το βιτριόλι, βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».



Σφοδρές αντιδράσεις κατά της Ζήνας Κουτσελίνη για την καριέρα του Λύτρα. Τι είπε με τρεμάμενη φωνή

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από χθες, 17 Ιουνίου, κατά της Ζήνας Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της ότι πλήττεται η καριέρα του Απόστολου Λύτρα, λόγω του ξυλοδαρμού της συζύγου του.



Πήραν φωτιά τα μαλλιά της Ζήνας Κουτσελίνη τη στιγμή που έσβηνε τα κεράκια της τούρτας

Γενέθλια είχε την Κυριακή 21 Απριλίου η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της σήμερα, 22 Απριλίου, της έφεραν τούρτες και μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη για να το γιορτάσουν.

«Επειδή βλέπετε ότι έχω τρεις τούρτες, πρέπει να τις σβήσω!», είπε χαρακτηριστικά με τη μία από αυτές να είναι από το fan club της παρουσιάστριας.



Ζήνα Κουτσελίνη: Τα πρώτα της λόγια μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με το Star!

Μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook ήταν η πρώτη αντίδραση και το πρώτο σχόλιοτης Ζήνας Κουτσελίνη, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της στο Star, όπου τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή.