Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

ζημια



Φθορά στην Αυτοκρατορική Πύλη της Αγίας Σοφίας

Στην Αυτοκρατορική Πύλη της Αγίας Σοφίας έχει προκληθεί σοβαρή ζημιά, γράφει σήμερα σε δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ», τονίζοντας ότι οι φθορές προκάλεσαν αναστάτωση στις αρμόδιες Αρχές.
Διαβάστε περισσότερα στο orthodoxianewsagency.gr



Γάτα στο σπίτι; -5 tips για να να αποφύγετε τη ζημιά!

Μάθετε πώς θα περιορίσετε τις κακές συνήθειες της γάτα σας έξυπνα και πρακτικά χωρίς να βάλετε σε κίνδυνο… το σπίτι σας!



Γιατρός χρέωσε τον ΕΟΠΥΥ με πάνω από έξι εκατομμύρια ευρώ

Μια απίστευτη περίπτωση παράνομων συνταγογραφήσεων είδε το φως το δημοσιότητας καθώς ένας γιατρός δημοσίου νοσοκομείου φέρεται να έχει χρεώσει τον ΕΟΠΥΥ με πάνω από έξι εκατομμύρια ευρώ από το 2015 έως το 2017!



Πάτρα: Στη φυλακή ο γλεντζές που έκανε μεγάλες ζημιές στα μπουζούκια

Στον Κορυδαλλό βρίσκεται γνωστός θαμώνας κέντρων νυχτερινής διασκέδασης από την Πάτρα, ο οποίος έκανε μεγάλο σαματά με τα λουλούδια που πετούσε σε κάθε εμφάνιση επώνυμο» τραγουδιστή!



Τεράστιες ζημιές στο εσωτερικό του "Γαύδος"

Νέες εικόνες στις οποίες φαίνονται οι υλικές ζημιές που υπέστη το πλοίο του Λιμενικού «Γαύδος» μετά τον εμβολισμό του από την τουρκική ακταιωρό.



Ποιες τροφές βοηθούν στην αποκατάσταση της «ζημιάς» του καπνίσματος

Η φυσιολογική έκπτωση της λειτουργίας των πνευμόνων φαίνεται να είναι πιο αργή σε πρώην καπνιστές που καταναλώνουν δίαιτα πλούσια σε ντομάτες και φρούτα, ειδικότερα μήλα.