Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ



Ο Γιούνκερ κόντεψε να κάψει την Πρώτη Κυρία της Ρουάντα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Αδέξιος ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο τελετουργικό για τη συμπλήρωση 25 ετών από τη γενοκτονία στην Ρουάντα αφού κόντεψε να κάψει την Πρώτη Κυρία της χώρας.



Με διαφορετικά παπούτσια πήγε σε συνέντευξη Τύπου ο Γιούνκερ! Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Στιλιστική γκάφα για τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος παρουσιάστηκε με διαφορετικού χρώματος παπούτσια εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ένα μαύρο κι ένα καφέ.

Το λάθος παρατήρησε μία συνεργάτιδα του και ο Γιούνκερ σε χρόνο… μηδέν εγκατέλειψε την αίθουσα.



Αυστηρό μήνυμα Τουσκ και Γιούνκερ σε Ερντογάν για Αιγαίο και Έλληνες στρατιωτικούς

Οι Βρυξέλλες ανησυχούν σοβαρά για τις ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως επίσης και για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Αφρίν, δήλωσε απόψε από τη Βάρνα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.



Το Μέγαρο Μαξίμου αποτιμά την ομιλία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Εξαιρετικά θετικά σημεία που μπορεί να σηματοδοτήσουν μία νέα ευρωπαϊκή ατζέντα περιείχε η ετήσια ομιλία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με την αποτίμηση που κάνουν κυβερνητικές πηγές, οι οποίες επισημαίνουν ότι οι θέσεις του κ.



«Ουδέν σχόλιο» από την Κομισιόν για τη διαρροή των Wikileaks

Τη βούληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ολοκληρωθεί επιτυχώς και όσο το δυνατόν συντομότερα η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, υπογράμμισε σήμερα, από τις Βρυξέλλες, ο εκπρόσωπος Τύπου, Μαργαρίτης Σχοινάς.



Γιούνκερ: Οι Έλληνες σέβονται τους πρόσφυγες και τα δικαιώματά τους

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε συνέντευξή του  σε βελγική εφημερίδα, ανέφερε πως η χώρα μας σέβεται τα δικαιώματα των προσφύγων.