Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ζαχάρω



Ζαχάρω: Τα διαφορετικά Θεοφάνια στον Κακόβατο - Η λεπτομέρεια που τράβηξε τα βλέμματα - Δείτε ΦΩΤΟ!

Με ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο τα Θεοφάνια και φέτος στον Κακόβατο Ζαχάρως.

Από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκε πλήθος πολιτών για να παρακολουθήσει την τελετή καθαγιασμού των υδάτων, ενώ οι πιο τολμηροί έλαβαν θέσεις για να βουτήξουν στα παγωμένα νερά του Κυπαρισσιακού.



Υδροστρόβιλος στη Ζαχάρω Ηλείας

Υδροστρόβιλος έκανε την εμφάνιση του σήμερα αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην θαλάσσια περιοχή της Ζαχάρως.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία η χοάνη κινήθηκε σχετικά σε μεγάλο ύψος χωρίς να προκαλέσει προβλήματα και παράλληλα με την ακτή, χωρίς να περάσει στην ξηρά και να μετατραπεί σε ανεμοστρόβιλο.



Μυστήριο με τη φωτιά στη Ζαχάρω: Βρέθηκε τραυματισμένος ένας 86χρονος που είχε εξαφανιστεί

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην περιοχή Ρεβελέικα, στον Δήμο Ζαχάρως.

Για την επιχείρηση κατάσβεσης κινητοποιήθηκαν 22 πυροσβέτες με 11 οχήματα και έξι άτομα πεζοπόρο, ενώ μέχρι να πέσει το φως του ήλιου, στην κατάσβεση συμμετείχαν 2 αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.



Σε κρίσημη κατάσταση 21χρονη ύστερα από τροχαίο στη Ζαχάρω (εικόνες)

Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», μια κοπέλα 21 ετών, ύστερα από τροχαίο λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/8) επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Καλόνερου, λίγο πριν από την είσοδο της Ζαχάρως.



Ποιοι κάθισαν στο εδώλιο για τους 63 νεκρούς στις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007 - Η υπόθεση τελεσιδίκησε οκτώ χρόνια μετά και οι κατηγορούμενοι εξαγόρασαν τις ποινές με 5 ευρώ την ημέρα!

Στο πλημμελειοδικείο του Πύργου εκδικάστηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2012 η υπόθεση με τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας που συγκλόνισαν το πανελλήνιο το καλοκαίρι του 2007.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά από μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει αλλοδαπός ο οποίος είχε υποστεί εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού.



Απαγχονίστηκε 37χρονος αλλοδαπός στη Ζαχάρω

Χθές βράδυ  βρέθηκε νεκρός, στη...Ζαχάρω,  ένας 33χρονος αλλοδαπός εργάτης που έμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 33χρονος, απαγχονίστηκε κάτω από ένα δέντρο σε αγροτική έκταση κοντά στο σπίτι που διέμενε.

Για το συμβάν διενεργείται Αστυνομική έρευνα.