Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

υπόθεση Novartis



Υπόθεση Novartis:Ο "Μάξιμος Σαράφης" επικοινώνησε με την ΕΛΑΣ - Δέχεται να καταθέσει υπό προϋποθέσεις..

Με τις αστυνομικές αρχές φέρεται να επικοινώνησε ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis, με το κωδικό όνομα "Μάξιμος Σαράφης".



Υπόθεση Novartis: Στον Άρειο Πάγο κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Φρουζής

Σε δυο άτυπες συναντήσεις που είχε με τους εισαγγελείς διαφθοράς στις οποίες, όπως κατήγγειλε, δέχτηκε πιέσεις για να στοχοποιήσει πολιτικά πρόσωπα φέρεται να αναφέρθηκε ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Novartis στην Ελλάδα Κωνσταντίνος Φρουζής, καταθέτοντας στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται στον Άρειο Πάγο για τους χειρισμούς στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.



Υπόθεση Novartis: Οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες είχαν καταθέσει και στο FBI

Θέμα νομιμότητας των καταθέσων δύο εκ των τριών προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis εγείρει αποκαλυπτικό έγγραφο το οποίο υπογράφει η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.



Υπόθεση Novartis: Στη Βουλή η δικογραφία για Τσίπρα - Παπαγγελόπουλο

Στη Βουλή διαβιβάσθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η δικογραφία για την υπόθεση της Novartis προκειμένου διερευνήσει τυχόν αξιόποινες πράξεις πολιτικών προσώπων.



Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα στον Νίκο Μανιαδάκη

Έκλεισαν τα σύνορα για τον Νίκο Μανιαδάκη και με τη «βούλα» του συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα του, λίγες μόλις ώρες μετά την αυτοπρόσωπη εμφάνιση του κατηγορούμενου καθηγητή στην υπόθεση Novartis, επικύρωσε την εισαγγελική διάταξη απαγόρευσης εξόδου των εισαγγελέων.



Αυγενάκης: Το δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης αποδεικνύεται σκευωρία

«Το δήθεν μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης αποδεικνύεται στη μεγαλύτερη σκευωρία με στόχο την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων της Κυβέρνησης. Σκευωρία που αρχίζει να λαμβάνει διαστάσεις ενορχηστρωμένης υπόθεσης παρακράτους» τονίζει σε δήλωσή του ο Λευτέρης Αυγενάκης, αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε αυτή.