Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΥΠΟΙΚ



Έρχεται νέο θεσμικό πλαίσιο ρύθμισης οφειλών - Τι αλλάζει

«Επεξεργαζόμαστε και σύντομα θα τεθεί σε διαβούλευση ένα νέο θεσμικό πλαίσιο ρύθμισης οφειλών, το οποίο θα αντικαταστήσει όλα τα επιμέρους εργαλεία ρύθμισης οφειλών που υπάρχουν σήμερα», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια.



ΕΝΦΙΑ: Απαλλάσσονται και το 2020 οι πυρόπληκτοι σε Μάτι και Κινέττα

Την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και για το 2020 για τους πυρόπληκτους στο Μάτι και την Κινέττα στις 23 και 24 Ιουλίου του 2018 προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών.



Συνάντηση Ντράγκι- Υποικ Ιταλίας

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είπε στον Ιταλό υπουργό Οικονομικών ότι το υψηλό χρέος της Ιταλίας απαιτεί έναν βαθμό δημοσιονομικής πειθαρχίας που να υπερβαίνει τα όσα ορίζονται από τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, δήλωσαν δύο πηγές της ΕΕ.



Ο Τσακαλώτος τρολάρει τον Ιταλό ΥΠΟΙΚ στο Eurogroup

Χαλαρός και ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Eurogrup, μιας και το μείζον ζήτημα δεν ήταν η Ελλάδα αλλά η Ιταλία. Αυτό αποτυπώθηκε και στην πλάκα που έκανε στον Ιταλό υπουργό Οικονομικών.



ΥΠΟΙΚ: Δεν πωλούνται παραλίες, ναύσταθμοι και αρχαιολογικοί χώροι

Διευκρινίσεις σχετικά με τα ακίνητα τα οποία θα μεταβιβαστούν στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) δίνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.



Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ για το Χρηματιστήριο

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία σύσκεψη για το Χρηματιστήριο υπό τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.