Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2024 -

ΥΓΕΙΙΝΟ



Φράουλες- 10 λόγοι για να τις λατρεύουμε και να τις τρώμε

Οι φράουλες εκτός από πολύ ωραίο χρώμα και δημοφιλή γεύση έχουν πολλά θρεπτικά στοιχεία και πρσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε όσους τις καταναλώνουν. Περιέχουν πλήθος βιταμινών, όπως είναι οι B1, B2, B3, B6, A, K και η βιταμίνη E και οι επιλογές κατανάλωσής τους είναι ποικίλες και για κάθε γούστο.



Ο πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος

Ο τρόπος μαγειρέματος παίζει μεγάλο ρόλο μιας και μπορεί να μειώσει την περιεκτικότητα της διατροφικής αξίας της τροφής σε θρεπτικά συστατικά ή να μειώσει ή να αυξήσει την περιεκτικότητά της σε τοξίνες.
Δες ποιοι είναι με τη σειρά οι καλύτεροι τρόποι μαγειρέματος
Στον ατμό