Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

YELENA POPOVIC



«Ο άνθρωπος του Θεού»: Αύριο η Α’ τηλεοπτική προβολή της ταινίας για τον Άγ. Νεκτάριο στον ΑΝΤ1

 

Αντίστροφη μέτρηση για την Α’ τηλεοπτική προβολή της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» από τον ΑΝΤ1.

Η ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου θα προβληθεί στις 21.30.



Πρεμιέρα για την ταινία «’Ο Άνθρωπος του Θεού» στον ANT1

 

Την πολυσυζητημένη ταινία ‘Ο Άνθρωπος του Θεού’ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά οι τηλεθεατές του ANT1!



«Ο Άνθρωπος του Θεού»: Πρωτιά στο ελληνικό box-office για 4 συνεχόμενες εβδομάδες

Η ταινία «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» (MAN OF GOD) της Yelena Popovic με τον Άρη Σερβετάλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, με πάνω από 270.000 εισιτήρια τις 4 πρώτες εβδομάδες προβολής της σε Ελλάδα και Κύπρο διατηρεί την πρώτη θέση στο box office της χώρας μας.



Η Ι.Μ. Θεσσαλονίκης για την ταινία «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»: Θα δώσει παρηγοριά και ενίσχυση σε κάθε πιστό Έλληνα – Μεγάλα τα πνευματικά οφέλη

Ανακοίνωση με την οποία προτρέπει τους πιστούς να παρακολουθήσουν την βραβευμένη ταινία της Yelena Popovic «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» (Μan of God) η οποία διαδραματίζει τη ζωή και τη δράση του Αγίου Νεκταρίου εξέδωσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.



«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»: Η βραβευμένη ταινία της Yelena Popovic για τον Άγιο Νεκτάριο

100 χρόνια μετά την κοίμησή του, η γεμάτη δοκιμασίες, θυσίες αλλά και θείες επισκέψεις ζωή του πλέον δημοφιλούς Αγίου για τους Έλληνες, Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως, που έχει εμπνεύσει αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μεταφέρεται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη.